8 ud af 10 danskere har et stærkt åndeligt behov

Sådan lød det i et stort forskningsprojekt fra Syddansk Universitet sidste år. Det kan derfor lyde lidt som en gåde, at tro og spiritualitet i Danmark er tabubelagte emner, som helst ikke må finde sted i det offentlige rum Hvorfor er vores interesse og behov ikke det, vi taler allermest om, men i stedet noget vi går og putter med og ikke deler med venner og bekendte? 

Tal om tro

Lad os tale om tro. Om det der betyder noget. Om døden, livet, det lette og det svære og alt derimellem. Lad os være åbne og ærlige og dele noget af det vigtigste med hinanden. For at gøre det, er det godt med gode og trygge rammer. Derfor inviterer vi til et Alpha-kursus her i foråret, hvor vi åbent og ærligt beskæftiger os med de mest grundlæggende og relevante emner i kristendommen. Hvem er Gud, Jesus og Helligånden? Hvordan beder man? Osv. Der er nok emner at vælge mellem! Derfor har vi sat 12 mandage i foråret af til at tale om tro. Den første gang er en prøvegang, hvor man kan prøve konceptet af, inden man tilmelder sig resten af kurset. Det er den 19. februar kl 18.30. Vi begynder med at spise, hvorefter vi hører et oplæg, og til sidst vil vi tale om oplægget i små grupper. Alle kan være med. Man behøver ingen særlig viden eller holdning for at kunne være med. Bare et ønske om at tale med andre om tro. 

Læs mere og tilmeld dig her: viborgoasekirke.dk/alpha