top of page

Vores

fællesskaber

I Viborg Oasekirke er fællesskab et nøgleord!

Vi vil hinanden og derfor vægter vi relationer og nærvær højt og mødes i mange forskellige sammenhænge.

I fællesskab udforsker vi troen.

I fællesskab løfter vi det frivillige arbejde.

I fællesskab opstår nye relationer.

- Og du er hjerteligt velkommen!

Herunder finder du en kort beskrivelse af de forskellige fællesskaber i kirken:

Fællesspisning

Fællesspisning er en del af vores diakonale arbejde. Her mødes vi én fredag om måneden til spisning, hygge, aktiviteter og fællesskab. Tanken er, at vi gerne vil invitere alle, der har lyst til at møde nye mennesker. Du er velkommen, uanset om du er ung, ældre, single eller har familie. Alle har brug for fællesskab - og det vil vi gerne tilbyde!

Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Katrine: katrine@thegimms.dk

Cellegrupper

Troen er en livslang vandring - derfor er det godt at have nogen at vandre sammen med. I en cellegruppe mødes man 6-10 personer og deler denne vandring med hinanden, stiller de svære spørgsmål, læser i bibelen, bakker hinanden op og beder sammen. 

Hvis du vil høre mere om cellegrupperne, kan du kontakte vores præst: henrik@oasekirken.dk

Snak & Æd

Snak & æd er en åben mandegruppe, som mødes månedligt omkring et bål og et måltid mad. I løbet af aftenen fortælles der gode røverhistorier, men vi deler også de lidt dybere og meningsfulde historier med hinanden. Her er der rum for både at tale, men mest til at lytte i skæret af flammerne fra bålet.

Du er velkommen til at kontakte Henrik, hvis du vil høre mere om dette fællesskab: henrik@oasekirken.dk

Børne- og juniorkirke

Kirken er også for børn. Vi stræber efter at have børne- og minikirke ved alle vores gudstjenester. Minikirken er for de mindste, og Juniorkirken er for børn fra 4 årsalderen. Vi ønsker at sætte fokus på bibelhistorierne, oplæring, kreative udtryk for troen, fællesskab og lovsang. Allerede nu er der mange, der bærer med, men der altid plads til flere på teamet, der vil fortælle børnene om Jesus. 

Du er velkommen til at kontakte Camilla, hvis du vil høre mere: camilla@vivaviborg.dk

Lovsangsgruppe

Et fællesskab af lovsangere, der tjener kirken gennem lovsang og tilbedelse. Der er et særligt fællesskab for personer, der ønsker at udforske og lære mere om det at lede en menighed i lovsang. 

 

Du er velkommen til at kontakte vores lovsangleder, hvis du vil høre mere: karen@vivaviborg.dk

Fester

I løbet af året holder vi gerne nogle fester, som er åbne for alle. De mest tilbagevendende fester er til jul, påske, Skt. Hans og så selvfølgelig vores årlige lejr i sensommeren. Her er vi sammen om at fejre de gode ting i livet, og det er et nemt sted at falde ind og finde nye bekendtskaber.

 

Tag et kig i kalenderen for kommende begivenheder.

bottom of page